багато цікавого та безкоштовного на порталі: фільми, програми, музика скачати та онлайн
СКОРИСТАЙСЯ ПОШУКОМ


Навігація
Категорії
Останні новини, статті
Головна » Новини, статті » Кулінарія » Другі страви

Капустяний пиріг

Зображення Капустяний пиріг
Капустяний пиріг.

Потрібно:
500 грам капусти,
3-5 столових ложок борошна,
3 яйця, сіль, перець,
2 цибулини,
2-3 морквини,
500 грамм фаршу,
100 грамм тертого сиру,
3-4 столові ложки майонезу,
зелень.

Як робити:

Капусту дрібно нашаткувати, додати яйця, сіль, перець, борошно. Спекти на сковороді капустяні блінчікм. Обсмажити подрібнену цибулю, і натерту на крупній тертці моркву, посолити, поперчити.
Змастити капустяні млинці сирим фаршем, посолити, зверху викласти шар моркви з цибулею, зелень. Скласти млинці один на одного і викласти на деко, змастити сумішшю майонезу з сиром. Запікати 20 хвилин при температурі 180 градусів.


Капустный пирог.

Потребуется: 500 грамм капусты, 3-5 столовых ложек муки, 3 яйца, соль, перец, 2 луковицы, 2-3 морковки, 500 грамм фарша, 100 грамм тертого сыра, 3-4 столовые ложки майонеза, зелень.

Как делать:

Капусту мелко нашинковать, добавить яйца, соль, перец, муку. Испечь на сковороде капустные блинчикм. Обжарить измельченный лук, и натертую на крупной терке морковь, посолить, поперчить.
Смазать капустные блины сырым фаршем, посолить, сверху выложить слой моркови с луком, зелень. Сложить блины друг на друга и выложить на противень, смазать смесью майонеза с сыром. Запекать 20 минут при температуре 180 градусов.


    Якщо публікація "Капустяний пиріг" Вам сподобалася поділіться з друзями в соціальних мережах або залишите коментарі.

    Випадкові цікаві публікації з нашого сайту

    Google створив новий пошуковик
    Відомий провісник не був сліпим?
    Передчасне статеве дозрівання дітей - через косметику?
    загрузка...
    Категорії: Другі страви
    Додав: finna |Дата: 15.08.2013 | Переглядів: 8137 | Рейтинг: 0.0 0 |
    Теги: Капустяний, пиріг
    Всього коментарів: 0
    avatar
    Цікаво
    Статистика

    Зараз на сайті: 1
    Гостів: 1
    Користувачів 0