багато цікавого та безкоштовного на порталі: фільми, програми, музика скачати та онлайн
СКОРИСТАЙСЯ ПОШУКОМ


Навігація
Категорії
Останні новини, статті
Головна » Новини, статті » Кулінарія

У розділі матеріалів: 58
Показано матеріалів: 21-30
Сторінки: « 1 2 3 4 5 6 »
загрузка...

Торт закусочний «Морський»
Хочете здивувати гостей незвичайним блюдом? Спробуйте приготувати торт з начинкою з ... печінки тріски! Прекрасна закуска, яка прикрасить святковий стіл. Влаштуйте для своїх друзів свято!
Розділ : Кулінарія» Закуски | Преглядів: 3226 | Дата: 06.12.2012 | Рейтинг: 0.0/0
Ще недавно на нашому сайті я пропонував Вам хрусткі крабові палочки під маринадом, а тепер пропоную лаваш з крабовими палочками. Щось мені сподобалися ті крабові палочки. Тож пропоную і Вам скуштувати такий собі лаваш з крабовими палочками. Цікавий і простий рецепт закуски. Пиво, футбол.
Вам знадобиться:
грузинський лаваш - 3 шт.
яйце (варене круто) - 3 шт.
часник - 4 зубчики
Розділ : Кулінарія» Закуски | Преглядів: 2097 | Дата: 05.06.2012 | Рейтинг: 0.0/0
Дуже важко знайти людину яка не любить крабові палочки, а ще важче знайти таку яка ніколи не пробувала їх на смак. А хрусткі крабові палочки під маринадом, це просто неймовірна смакота. Рецепт крабових палочок під маринадом я Вам зараз пропоную, надіюся Вам сподобається. Рецепт хороший, швидкий і нескладний.
Вам знадобиться:
крабові палички - 12 шт.
лимонний сік - 2 ст.л.
часник - 1 зубчик
Розділ : Кулінарія» Закуски | Преглядів: 1496 | Дата: 05.06.2012 | Рейтинг: 0.0/0
Спосіб приготування:
Яйця перемішуєте з цукром, додаєте збите масло, мед, сіль, соду і прогріваєте, помішувати, до появи бульбашок. Знімаєте з вогню, додаєте борошно, замішати тісто.
Розділити його на 8 частин, кожну розкочуєте в коржик і запікаєте при 230 ° С до золотого кольору. Охолоджуєте.
Для крему розм'якшене масло збиваєте разом зі згущеним молоком до отримання пишної маси.
Розділ : Кулінарія» Десерти | Преглядів: 2154 | Дата: 27.04.2012 | Рейтинг: 0.0/0
Баклажани і кабачки нарізаємо кружечками, обсмажуємо. Сир змішуємо з майонезом і часником. Тепер перемішуємо моркву з часником і майонезом. Потім викладаємо шарами нашу закуску. Спочатку шар смажених кабачків, потім морква з майонезом, шар баклажанів, сир з майонезом, зелень, помідори, зелень. Зверху все посипаємо перцем.
Смачного!
Розділ : Кулінарія» Закуски | Преглядів: 2036 | Дата: 27.04.2012 | Рейтинг: 0.0/0
Часник пропускаємо через часникодавку. Кріп дрібно рубаємо. Додаємо в миску до часнику і кропу апельсиновий сік, олію, соєвий соус і перець. Все добре змішуємо. Приготовленим маринадом заливаємо, креветки і залишаємо маринуватися близько 30 хвилин. Вершкове масло збиваємо з апельсиновим соком, чорним перцем і цедрою апельсина. Все це змішуємо в блендері. З отриманої суміші зробити циліндрики і прибрати їх у морозилку. Потім обсмажуємо креветки на рослинному маслі разом з тією сумішшю, яка в морозилці. Креветки дістаємо на тарілочку і можна подавати з будь-яким гарніром.
Розділ : Кулінарія» Інші страви | Преглядів: 1796 | Дата: 27.04.2012 | Рейтинг: 0.0/0
Розігріти духовку до 180 градусів.Сирий порізати тонкими смужками.Яйця розділити на білки і жовтки, білки збити в міцну піну.Масло розтопити на сковороді, всипати муку, не припиняючись заважати.Коли вся мука змішається з маслом, влити молоко.Половину нарізаного сиру додати в тісто і дати в нім повністю розплавитися.Небагато остудити і акуратно підмісити жовтки.Повністю остудити і акуратно підмісити білки.Деко застелити папером для випечкитесто рівномірним шаром розподілити по поверхні застеленого папером дека.Випікати до рум'яності, хвилин 10-15
Розділ : Кулінарія» Закуски | Преглядів: 2362 | Дата: 08.04.2012 | Рейтинг: 0.0/0
Духовку нагрівайте до 220 градусів. Вимийте і нарізуйте овочі. Викладете з в блюдо для запікання. Сбризніте оливковим маслом, оцтом, посолите і поперчите. Викладете сухі трави. Сбризніте ніжки і стегенця оливковим маслом, посолите і поперчите. Викладіть на овочі і запікайте близько години до готовності курки. Дістаньте курку з блюда, перемішайте овочі і потримайте в духовці ще 5-10 хвилин. Остудіть і подавайте. Подавайте з свіжому петрушкою.
Розділ : Кулінарія» Закуски | Преглядів: 3600 | Дата: 08.04.2012 | Рейтинг: 0.0/0
Інгредієнти:
200 г мідій
6 печериць
50 г вершкового масла
сіль і перець
2 зубчики часнику
3 ст.л. сметани
1 пучок зеленої цибулі
100 г сиру
зелень для прикраси
Розділ : Кулінарія» Закуски | Преглядів: 2649 | Дата: 05.03.2012 | Рейтинг: 0.0/0
Як приємно смакувати хорошою вишуканою піцою, і для цього не обов'язково йти в піцерію!!! Надзвичайно смачну піцу можна приготувати і в домашніх умовах. Наш сайт пропонує вам простий рецепт такої піци.
Розділ : Кулінарія» Інші страви | Преглядів: 3304 | Дата: 11.12.2011 | Рейтинг: 0.0/0
Цікаво
Статистика

Зараз на сайті: 1
Гостів: 1
Користувачів 0