багато цікавого та безкоштовного на порталі: фільми, програми, музика скачати та онлайн
СКОРИСТАЙСЯ ПОШУКОМ


[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Форум » Все що стосується різноманітної техніки і програмного забезпечення » Інтернет, сайти, web дизайт, seo розкрутка сайтів » WEB - програмування (Ділимся досвідом, даємо поради)
WEB - програмування
SPY Дата: Понеділок, 19.05.2008, 12:41 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Користувачі
Повідомлень: 27
Рейтинг:1
Статус: Offline
Сам програмую в HTML і в CSS, до JavaScript руки якось не доходять вивчити всі коди, хоча бажання є!
Пропоную до вашої уваги - тему, в якій будемо обмінюватись досвідом і порадами. tongue cool wink
 
BlackWater Дата: Вівторок, 20.05.2008, 15:41 | Повідомлення # 2
Підполковник
Група: Користувачі
Повідомлень: 56
Рейтинг:12
Статус: Offline
Я тіко початківець - але мені це подобається - і надалі хочу розвиватись - правда незнаю шо таке CSS 1eye ... Якшо мож то коротенько поясни... і ше питання для початку biggrin - де можна пробити як колір пишеться цифрами (в стилі - #990000)??? online2long
 
Estimate Дата: Вівторок, 20.05.2008, 19:23 | Повідомлення # 3
Сержант
Група: Користувачі
Повідомлень: 118
Рейтинг:4
Статус: Offline
woweb.ru - пошукай там є прога для цього в розділі софт - веб-дизайн

 
fantom2 Дата: Середа, 21.05.2008, 12:58 | Повідомлення # 4
Головний адміністратор
Генералісімус
Група: АДМІНІСТРАТОР
Повідомлень: 642
Рейтинг:55
Статус: Offline
cool BlackWater, В фотошопі....там де вибирати колір ставиш галочку только веб цвета...і все..там коджен колір має цифри)
 
BlackWater Дата: Середа, 21.05.2008, 14:52 | Повідомлення # 5
Підполковник
Група: Користувачі
Повідомлень: 56
Рейтинг:12
Статус: Offline
Quote (fantom2)
BlackWater, В фотошопі....там де вибирати колір ставиш галочку только веб цвета...і все..там коджен колір має цифри)

Дякую
 
SPY Дата: П'ятниця, 23.05.2008, 06:25 | Повідомлення # 6
Сержант
Група: Користувачі
Повідомлень: 27
Рейтинг:1
Статус: Offline
Є 16 кольорів - вони мають зарезервовану форму: green, red, blue, pink, navy, black, white, yellow, marron...
Інші кольори можна дізнатись через спец програми чи фотошоп у палітрі кольорів, обов'язково, щоб було кодування по RGВ. СSS - каскадна таблиця стилів. Щоб кожен раз на кожній вебсторінці не писати: колір тексту, фон, тип і розмір шрифту створюється такий файл і в кожній сторінці на нього є посилання. Сss - шаблон, по якому форматуються всі сторінки.
 
Kenny Дата: Вівторок, 15.07.2008, 10:44 | Повідомлення # 7
Герой Південного Парку
Майор
Група: Користувачі
Повідомлень: 43
Рейтинг:5
Статус: Offline
Хто може дати ссилку де можна скачати самоучитель по веб-дизайну?


 
SPY Дата: Неділя, 27.07.2008, 12:04 | Повідомлення # 8
Сержант
Група: Користувачі
Повідомлень: 27
Рейтинг:1
Статус: Offline
я взагалі не завантажував самоучителі, а купив - книжки посібники, по них і вчився - тобі не підкажу sad
Але мені теж цікаво - щось таке б знайти cool
 
Blacky Дата: Четвер, 31.07.2008, 01:58 | Повідомлення # 9
Лейтенант
Група: Користувачі
Повідомлень: 51
Рейтинг:4
Статус: Offline
Закінчив КЕП все що знаю по ВЕБ то ХТМЛ)) трішки Ява і те сам вчився ... Програмую в Середовищі Делфі) wacko
 
bobrja Дата: Понеділок, 03.11.2008, 14:14 | Повідомлення # 10
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 8
Рейтинг:1
Статус: Offline
CSS - http://ru.wikipedia.org/wiki/Cascading_Style_Sheets
Також по наступному посиланню можете відрити багато інфи про ХТМЛ, ПХП та інше http://anton.shevchuk.name/php/essential-cheatsheets/
 
Patriot Дата: Вівторок, 17.03.2009, 14:38 | Повідомлення # 11
Майор
Група: Користувачі
Повідомлень: 11
Рейтинг:2
Статус: Offline
я вчуся програмувати на ASP.NET та в сайтах використовуємо фотошоп і анімацію зроблену в флеші. Ось розробки
gorvat.com.ua
cix.ua
 
fantom2 Дата: Вівторок, 24.03.2009, 11:13 | Повідомлення # 12
Головний адміністратор
Генералісімус
Група: АДМІНІСТРАТОР
Повідомлень: 642
Рейтинг:55
Статус: Offline
).Я HTML непоганознаю)))..навіть дуже непогано..а от щось інше не оч.воно і ніби легеньке, але нема часу посидіти..ну просто нема часу(((...
от непогана книжечка по програмування початківцям і профі згодиться .

ДИВИТИСЯ
 
SPY Дата: П'ятниця, 27.03.2009, 18:32 | Повідомлення # 13
Сержант
Група: Користувачі
Повідомлень: 27
Рейтинг:1
Статус: Offline
Читав клись ту кничку, непогана smile
 
Oly@ Дата: Понеділок, 16.07.2012, 11:51 | Повідомлення # 14
Генерал-майор
Група: Модер форуму
Повідомлень: 314
Рейтинг:17
Статус: Offline
зараз ХТМЛ вчу , потім за CSS думаю взятись.
ато в КЕПі багато не навчать по тому)
 
a411 Дата: Вівторок, 28.08.2012, 11:07 | Повідомлення # 15
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 17
Рейтинг:0
Статус: Offline
Code
<p align=center dynamicanimation="fpAnimformatRolloverFP1" fprolloverstyle="letter-spacing: 2pt" onmouseover="rollIn(this)" onmouseout="rollOut(this)" language="Javascript1.2"><font color="#22ff44"><b><a href="[color=red]адрес ссилки[/color]"><font color="#22ff44">[color=red]ТЕКСТ[/color]</font></a></b></font></p>

Попробуйте, дуже прикольно!!!
 
a411 Дата: Середа, 12.09.2012, 09:03 | Повідомлення # 16
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 17
Рейтинг:0
Статус: Offline
Скрипт - таймер обратного отсчета

Code
//Скрипт обратного отсчета времени CountDown

var eventstr = "Ну вот и все:"; //Эта строка выводится по окончанию отсчета
var countdownid = document.getElementById("countdown"); //id элемента в который выводится время

var montharray=new Array("Jan","Feb","Mar","Apr","May","Jun","Jul","Aug","Sep","Oct","Nov","Dec");

function CountDowndmn(yr,m,d){
  cdyear=yr;
  cdmonth=m;
  cdday=d;
  var today=new Date();
  var todayy=today.getYear();
  if (todayy < 1000)
  todayy+=1900;
  var todaym=today.getMonth();
  var todayd=today.getDate();
  var todayh=today.getHours();
  var todaymin=today.getMinutes();
  var todaysec=today.getSeconds();
  var todaystring=montharray[todaym]+" "+todayd+", "+todayy+" "+todayh+":"+todaymin+":"+todaysec;
  futurestring=montharray[m-1]+" "+d+", "+yr
  dd=Date.parse(futurestring)-Date.parse(todaystring);
  dday=Math.floor(dd/(60*60*1000*24)*1);
  dhour=Math.floor((dd%(60*60*1000*24))/(60*60*1000)*1);
  dmin=Math.floor(((dd%(60*60*1000*24))%(60*60*1000))/(60*1000)*1);
  dsec=Math.floor((((dd%(60*60*1000*24))%(60*60*1000))%(60*1000))/1000*1);
  if(dday<=0&&dhour<=0&&dmin<=0&&dsec<=1){
  countdownid.innerHTML=eventstr;
return
}
else {
  var lastchar = ""+dsec;    lastchar = lastchar.substring(lastchar.length-1,lastchar.length);
  var dsecstr = "секунд";
  if (lastchar=="1") { dsecstr = "секунда"; }
  if ((lastchar=="2")||(lastchar=="3")||(lastchar=="4")) { dsecstr = "секунды"; }
   
  lastchar = ""+dmin;    lastchar = lastchar.substring(lastchar.length-1,lastchar.length);
  var dminstr    = "минут";
  if (lastchar=="1") { dminstr = "минута"; }
  if ((lastchar=="2")||(lastchar=="3")||(lastchar=="4")) { dminstr = "минуты"; }

  lastchar = ""+dhour;    lastchar = lastchar.substring(lastchar.length-1,lastchar.length);
  var dhourstr   = "часов";
  if (lastchar=="1") { dhourstr = "час"; }
  if ((lastchar=="2")||(lastchar=="3")||(lastchar=="4")) { dhourstr = "часа"; }

  lastchar = ""+dday;    lastchar = lastchar.substring(lastchar.length-1,lastchar.length);
  var ddaystr = "дней";
  if (lastchar=="1") { ddaystr = "день"; }
  if ((lastchar=="2")||(lastchar=="3")||(lastchar=="4")) { ddaystr = "дня"; }

  countdownid.innerHTML="До апа планеты Земля осталось:  
  "+dday+ " " +ddaystr+",  "+dhour+" "+dhourstr+", "+dmin+" "+dminstr+" и "+dsec+" "+dsecstr;

   
}
setTimeout("CountDowndmn(cdyear,cdmonth,cdday)",1000);
}

CountDowndmn(2012,12,21); //Дата отсчета: год, месяц, число

Вам остается только поменять параметры под свои нужды.
Далее, Вы вставляете следующий код в то место, где хотите видеть таймер отсчета:


Code
<div style="margin: 100px auto 0 auto;  
    padding: 10px;  
    text-align:center;  
    font-size: 14px;  
    font-family: Georgia;  
    color: #343434;  
    border: 2px solid #ccc;  
    width: 300px;" id="countdown"></div>
<script src="countdown.js" type="text/javascript" language="javascript"></script>

Конечно стили Вы можете задать свои, это так для примера просто показано, id должен называться именно countdown. Ну и конечно же, не забудьте скопировать файл countdown.js на сервер.
Всем пока.


Взято из http://icq-num.ru
 
a411 Дата: Середа, 12.09.2012, 09:06 | Повідомлення # 17
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 17
Рейтинг:0
Статус: Offline
При нажатии на кнопку, страница распечатывается:

Code
<script Language="Javascript">

function printit(){    
if (window.print) {
     window.print();    
} else {
     var WebBrowser = '<OBJECT ID="WebBrowser1" WIDTH=0 HEIGHT=0 CLASSID="CLSID:8856F961-340A-11D0-A96B-00C04FD705A2"></OBJECT>';
document.body.insertAdjacentHTML('beforeEnd', WebBrowser);
     WebBrowser1.ExecWB(6, 2);//Use a 1 vs. a 2 for a prompting dialog box    WebBrowser1.outerHTML = "";    
}
}
</script>

<script Language="Javascript">    
var NS = (navigator.appName == "Netscape");
var VERSION = parseInt(navigator.appVersion);
if (VERSION > 3) {
     document.write('<form><input type=button value="Print this Page" name="Print" onClick="printit()"></form>');          
}
</script>


Взято из http://icq-num.ru


Повідомлення відредагував a411 - Середа, 12.09.2012, 09:07
 
Форум » Все що стосується різноманітної техніки і програмного забезпечення » Інтернет, сайти, web дизайт, seo розкрутка сайтів » WEB - програмування (Ділимся досвідом, даємо поради)
Сторінка 1 з 11
Пошук: