Вівторок, 06.01.2009, 11:00
fantom2.org.ua-твій рідний сайт
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Форум Реєстрація Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з1
Форум » Наша держава УКРАЇНА!!! Ми- УКРАЇНЦІ!!!!! » Актуальні опитування » Україна і НАТО (Висловіть тут свою думку!)
Україна і НАТО
Чи потрібно Україні входити в НАТО?
fantom2 Дата: Четвер, 06.03.2008, 10:21 | Повідомлення # 1
Головний адміністратор
Генерал армії України
Група: АДМІНІСТРАТОР
Статус: Offline
Просимо залишати не тільки тут свій голос, але написати своє ставлення до НАТО!

КрішнА Дата: Субота, 08.03.2008, 15:09 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
Група: АДМІНІСТРАТОРИ
Рейтинг:20 [2%]
ще не визначився.. бо по суті якщовступимов НАТО будемо в штатів під ковпаком..

Добавлено (08.03.2008, 15:09)
---------------------------------------------
в усьому є свої плюси і мінуси

The_Tooth_Fairy Дата: Субота, 08.03.2008, 17:59 | Повідомлення # 3
Сама_по_собі
Генерал-полковник
Група: Верховна Рада
Рейтинг:23 [2%]
Мені якось фіулєтово) я у тому мало розбераюсь)

Хрусталька Дата: Середа, 12.03.2008, 17:48 | Повідомлення # 4
Генерал-лейтенант
Група: Друзі сайту
Рейтинг:19 [1%]
ще не визначилася

mafka Дата: Середа, 12.03.2008, 17:48 | Повідомлення # 5
Лейтенант
Група: Користувачі
Рейтинг:3 [0%]
Ну не знаю, що в тому НАТО доброго, що поганого. Якщо хочуть хай вступають, головне щоб нам українцям добре було)))) biggrin

Kenny Дата: Середа, 12.03.2008, 17:50 | Повідомлення # 6
Герой Південного Парку
Майор
Рейтинг:5 [0%]
так треба........... адже якшо якась війна то нам допомагатимуть штати, і навіть за щоб подратувати москалів, не завжди нас бути залежними від них! angry angry angry

Patriot Дата: Середа, 12.03.2008, 17:57 | Повідомлення # 7
Майор
Рейтинг:2 [0%]
specool Я думаю що це потрібно хоча б з тієї сторони що вступ дає можливість отримати
нові високооплачувані робочі місця різних професій не тільки на будові в Росії, robot а дійсно люди зможуть працювати там де захочкть а не там де є змога працювати. happy
І в додачу москалям admin

Гість Дата: Середа, 12.03.2008, 18:21 | Повідомлення # 8
Група: Гості

обовязково треба...НАТО це захист

Андрік Дата: Середа, 12.03.2008, 18:22 | Повідомлення # 9
Група: Гості

НАТО це єдиний наш вихід в нормальне майбутнє...Бо Росія і далі буде нас шниряти і так скупила всю нашу землю ( в Карпатах я знаю точно) а то й повторить нам Союз. так шо треба в НАТО однозначно

yulianna Дата: Середа, 12.03.2008, 19:53 | Повідомлення # 10
Рядовий
Рейтинг:1 [0%]
якщо хоча б хтось знав, що таке реально НАТО. то. можливо, він би дуже-дуже добре подумав для чого це треба!!!!!!!! Нато повік було військовим союзом держав, для чого Україні платити щороку купу грошей тільки за те, що вона є членом НАТО, і для чого нам знову та .......армія, так-звана, ледве від того втекли, і тут вам на................

Згідна тільки з одним, що дійсно було б добре, якби була нормальна робота. :D :D :pilot:

КрішнА Дата: Середа, 12.03.2008, 21:30 | Повідомлення # 11
Генерал-майор
ІМХО Росія міняєцця на Америку а увипадку війни ..ну хто ж воювати то буде..я думаю ніхтоі пальцем не ворухне))

П.С. ви так ненавидите Росію шо ппц

yulianna Дата: Вівторок, 18.03.2008, 19:31 | Повідомлення # 12
Рядовий
Росія ніколи не буде Америкою:) Але, думаю, знайдеться багато людей, які просто щоб не пропадати дома він того, що нема нормальної роботи, і що так звана держава хоче знову зробити нам голодомор, підняли ціни на бензин на їжу, на все одним словом, не мені Вам розказувати, підуть у ту саму армію!!!

Элуна Дата: Субота, 05.04.2008, 20:42 | Повідомлення # 13
Генерал-лейтенант
Я просто в шоке от вашей политической неподкованости...Конечно НАТО это такая добрая фея что исполнит наши желания...Ну почему вы такие наивные...Если мы поругаемся с Россией то поверте мне Европа нам не поможет,мы для нее лишний груз...Мы станем сырьевым придатком,колонеей если хотите...

Nymphetamine Дата: Субота, 05.04.2008, 20:47 | Повідомлення # 14
Генерал-майор
Рейтинг:12 [1%]
я написала так...бо так собі захотілось...

One day I wish
You'll see you're not so beautiful within

Kenny Дата: Неділя, 20.04.2008, 11:26 | Повідомлення # 15
Герой Південного Парку
Майор
Рейтинг:5 [0%]
Та блін, москалі лохи з наших в Росії знущаються а багато особливо в Криму хотіли б бути росією а не УКРАЇНОЮ! і хіба це нормально москалі до нас ставляться як до свиней а ми до них по нормальному

Додано (20.04.2008, 11:24)

Quote (Элуна)
Я просто в шоке от вашей политической неподкованости...Конечно НАТО это такая добрая фея что исполнит наши желания...Ну почему вы такие наивные...Если мы поругаемся с Россией то поверте мне Европа нам не поможет,мы для нее лишний груз...Мы станем сырьевым придатком,колонеей если хотите...

Та москалі і так з нас знущаються нам навіть вчитель розказував шоб понизити наш експорт на молочні продукти (це з економіки) вони заборонили його ввозити великими кількостями і ставлять на нього нереальні вимоги якості!!!

Додано (20.04.2008, 11:26)
Знущаються з наших людей про це я знаю бо мій тато був на роботі в "Москаляндії" так що angry angry angry angry я знаю що там роблять знами

Элуна Дата: Понеділок, 21.04.2008, 23:47 | Повідомлення # 16
Генерал-лейтенант
Я не кажу ,що там добре,але треба вчитись співпрацювати...Ми маємо винести своє,що нам ближче а вже потім будувати власне...

Estimate Дата: Четвер, 15.05.2008, 20:15 | Повідомлення # 17
Підполковник
Група: Постійні відвідувачі
Рейтинг:3 [0%]
Потрібно!Надо вилазити з ЖЖЖопИ !треба як не про себе подбати так про наших дітЕЙ!!!
Нато крок до підвищення економ. статусу держави!
Росії також нормальний сусід ! smile

SPY Дата: Неділя, 18.05.2008, 14:47 | Повідомлення # 18
Рядовий
"Політична непідкованість" - єдина фраза з вищесказаного з якою я погоджуюсь. Так, зараз люди мало що знають про нато. В мене питання до Єлуни - хіба союз не розвалився? Здається, що розвалився. Прочитай ст.1 Конституції України - "Україна - незалежна, СУВЕРЕННА (думаю ти "політично-підкована", знаєш що означає суверенна), так чому ми маєм оглядатись на РФ. Вона (РФ) і так нас постійно лякає газом і бензином. Навіть якщо укр. політики вирішать накінець вступити в нато - пройде багато років, як ми там опинимся(((. Сама процедура вступу займе багато часу. Зараз іде розмова про план дій щодо членства, а не саме членство, хоча пдч - перші кроки до нього. Росія сама співпрацює з нато, але як ми працюєм - наїжає на нас. Нато - миротворчий блок, а не купка терористів у яких на меті захвачувати нову територію

Кохана Дата: Вівторок, 19.08.2008, 00:35 | Повідомлення # 19
Лейтенант
Група: Постійні відвідувачі
Рейтинг:4 [0%]
Звичайно ПОТРІБНО! І як омога швидше! Дивлячись як зараз росія розгулялась в Грузії, то можна припустити, що так само вони можуть у скорому часі вчепитись до нас за Крим! sad

fantom2 Дата: П'ятниця, 24.10.2008, 10:56 | Повідомлення # 20
Головний адміністратор
Генерал армії України
Група: АДМІНІСТРАТОР
Оце мені подобається..люди висловлюють свою думку...але чомусь голосів більше ніж коментів....коментуйте те що думаєте.

МІЙ РІДНИЙ САЙТ
Наш сайт в контакті
Я в контактi

Форум » Наша держава УКРАЇНА!!! Ми- УКРАЇНЦІ!!!!! » Актуальні опитування » Україна і НАТО (Висловіть тут свою думку!)
Сторінка 1 з1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2009