| Ваше ставлення до нинішніх політиків.. |
| Oly@ |
Дата: Вівторок, 04.03.2008, 12:08 | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Група: Почесна варта
|
пишіть все що думаєте про політиків....
|
| |
| | |
| fantom2 |
Дата: Середа, 05.03.2008, 13:40 | Повідомлення # 2 |
Головний адміністратор
Генерал армії України
Група: АДМІНІСТРАТОР
Статус: Offline |
Якщо чесно то пішли вони всі нах.....Всі вони однакові...але є тіхто збагачується і забиває на все українське....а є ті що ще трохи думають....!!! |
| |
| | |
| Oly@ |
Дата: Середа, 05.03.2008, 15:57 | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
|
fantom2, |
| |
| | |
| HysteriJA |
Дата: Вівторок, 25.03.2008, 09:52 | Повідомлення # 4 |
інквізитор
Генерал-майор
Рейтинг: 8 [0%]
згыдна..хоча мене політика лише дратує...Особливо зараз, коли з редфаху ми вчимо "Політично-агітаційне видання"... Стільки агітації довелось перечитати... |
| |
| | |
| SPY |
Дата: Субота, 17.05.2008, 20:48 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
Група: Користувачі
Рейтинг: 1 [0%]
На відміну від Хістерії, я цікавлюсь політикою. Я не зовсім згоден із твердження фантома2. Мені дуже подобається твердження мого викладача політології в коледжі: "Не секрет, що для того, щоб пройти до ВР треба дати гроші партії. В залежності від суми буде місце в партії чи блоці. Ну дають вони гроші і що все - далі думають про народ - ні, думають, щоб получити прибуток. Ну дав він 10млн грн - хоче получити 20млн, бо в нашій країні прибуток мене ніж 200% - не прибуток. І все це треба, якомога скоріше відробити, бо політ. ситуація в Україні не стабільна, а ну перевибори, знову 10млн платити, а ще ці 10 не відробив. ВР зараз - найприбутковіший бізнес в країні і всі туди лізуть. Фантом2, вибач, але депутати там в останню чергу думають про народ. Якщо ти хоча б одного політика у вр, який думає про народ назвеш - тоді я помиляюсь |
| |
| | |
| КрішнА |
Дата: Субота, 31.05.2008, 14:33 | Повідомлення # 6 |
Генерал-майор
Група: АДМІНІСТРАТОРИ
|
йа думайу))) Додано (31.05.2008, 14:33) --------------------------------------------- бачте який в мене задуманий виаз обличчя на аватарці так думав що аж блідий став))"ех залатой вы человек..о России думаете"(с)Наша раша))
воїни йдуть в бій за свій дім та за свої серця,ми переможемо або загинемо, навіки ми---бруннен-джі(с) |
| |
| | |
| Людина |
Дата: Середа, 18.06.2008, 17:37 | Повідомлення # 7 |
Підполковник
|
усі політики дебіли (пардон за грубість), але так воно і є. Навряд чи їх цікавить народ - їх цікавить влада, ну і звичайно гроші))
нормальна людина з ненормальною психікою |
| |
| | |
| ХОРС |
Дата: Середа, 13.08.2008, 17:15 | Повідомлення # 8 |
Сержант
перебити всіх |
| |
| | |
| Ромчик |
Дата: Середа, 13.08.2008, 21:19 | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
Група: Постійні відвідувачі
Рейтинг: 5 [0%]
Quote (ХОРС) перебити всіх може пожаліємо))))). Даайте виховувати сьогодні тих, хто завтра гідно зможуть повести країну за собою.вони (сьогоднішні політики) лише плід свого часу, тієї моральності та бездуховності |
| |
| | |
| Вилка_В_головІ |
Дата: Четвер, 21.08.2008, 09:54 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
Рейтинг: 2 [0%]
ні , жаліти ми нікого не будемо. Як казали колись :" НА ПАЛЮ ЦЮ БРЕХЛИВУ СОБАКУ". |
| |
| | |
| Ромчик |
Дата: Четвер, 21.08.2008, 21:20 | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
озираючись постійно назад - ніколи не зробимо висновків для завтра. Навіщо гаяти час? майбутнім треба айматися зараз. |
| |
| | |
| ХОРС |
Дата: Середа, 27.08.2008, 12:17 | Повідомлення # 12 |
Сержант
незнеаючи минулого не будеш знати майбутньго Додано (27.08.2008, 12:17) --------------------------------------------- чи ти думаєш шо розумніший від своїх предків?? |
| |
| | |
| Ромчик |
Дата: Четвер, 28.08.2008, 15:42 | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
але й жити минулим вже досить!!!!! Треба вже рухатися до землі обєтованної...своєї |
| |
| |
|
| Copyright MyCorp © 2009 |
 |
|