| СНІД |
| Willow |
Дата: Середа, 16.07.2008, 13:21 | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Група: Почесна варта
|
тут обговорюєм все, що зв'язано з цією проблемою... Додано (16.07.2008, 13:21) --------------------------------------------- ВІЛ означає Вірус Імунодефіциту людини. Цей вірус є причиною СНІДу. Іноді ВІЛ називають "вірусом СНІДу". СНІД означає Синдром Набутого Імунодефіциту, вірус проникає в організм людини і руйнує його імунну систему. Імунна система є частиною людського організму, що допомагає нам боротися з інфекціями і хворобами. СНІД є синдромом. Іншими словами, це сполучення захворювань та симптомів. Людина, заражена ВІЛ, може прожити довгі роки, перш ніж цей вірус призведе до СНІДу. Ця схема ілюструє різницю між ВІЛ і СНІД. Після того, як вірус попадає в організм людини, проходить близько трьох місяців, і в організмі з'являються антитіла до ВІЛ, які можна знайти за допомогою тестів. ВІЛ поступово послабляє імунну систему, опір організму інфекції стає настільки слабким, що в організм легко проникає цілий ряд інших інфекцій, що викликають різні захворювання і погіршують стан здоров'я людини. ВІЛ відносять до сімейства ретровірусів або "повільних" вірусів. Ослаблення імунної системи може тривати роками, і людина, заражена ВІЛ, може жити нормальним життям, перш ніж відбудеться погіршення її здоров'я. Виявити ВІЛ в організмі можна за допомогою спеціального аналізу крові приблизно через 3 місяці після зараження. Якщо як мінімум два різних спеціальних тести підтвердять наявність антитіл до ВІЛ у крові (дадуть позитивний результат), то це означає, що людина інфікована ВІЛ
"Напевне, на світі нема того, що не могло б статися...." Марк Твен |
| |
| | |
| fantom2 |
Дата: П'ятниця, 18.07.2008, 16:21 | Повідомлення # 2 |
Головний адміністратор
Генерал армії України
Група: АДМІНІСТРАТОР
Статус: Offline |
Якщо чесно то я співчуваю всім цим людем...і поганим...які цього навмисно можна сказати захотіли, і хорошим...які взагалі нерозуміють чому це з ними сталося...і нарокманів...і всіх....але людство саме себе вбиває...от вкусить мене комарик і я захворію на снід((((..треба всіх зібрати і постріляти....якщо такі науковці тупі що неможуть вилікувати..(((.... А тут ніхто не пише....(((..всі що цього незамічають..бо то твориться не зними.(((...
МІЙ РІДНИЙ САЙТ Наш сайт в контакті Я в контактi |
| |
| | |
| Willow |
Дата: Неділя, 27.07.2008, 10:27 | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
|
Американському художнику Франку Муру було призначено увійти до історії як "творцеві червоної стрічки". Саме так його згадували в некрологах, коли він помер в 2002 році в результаті лімфоми - раку, пов'язаного зі СНІДом. Треба відзначити, що до цього він жив з ВІЛ-інфекцією більше 20 років.Червона стрічка - міжнародний символ боротьби зі СНІДом, який використовують як логотип і ВООЗ, і агентства ООН і незлічена кількість добродійних фондів.
| |
| | |
| Котуся) |
Дата: Вівторок, 29.07.2008, 13:13 | Повідомлення # 4 |
жінка =_Х_=
Генерал-майор
Група: VIP-персони
|
мммдааа....хороша тема... думаю вона зараз хвилює багатьох людей... чесно кажучи мені вже стає страшно і за своє майбутнє.. ця хвороба поширюється в Україні зі швидкістю геометричної прогресії... тобто це кароч повний капець...((( тепер виходить щоб побудувати якісь стосунки з людиної тре спочатку вести її до лікаря і перевіряти чи вона здорова))?? шось мене це зовсім не пре... але й справді як вирішити цб проблему??? |
| |
| | |
| Willow |
Дата: Субота, 13.09.2008, 10:34 | Повідомлення # 5 |
Генерал-майор
|
Quote (Котуся)) мені вже стає страшно і за своє майбутнє мені теж.....
| |
| | |
| Іруля |
Дата: Субота, 13.09.2008, 11:01 | Повідомлення # 6 |
Генерал-майор
Група: VIP-персони
Рейтинг: 9 [0%]
Хмм гарна тема,і гарні відповіді,а чому не можна просто зустрічатися з людиною,а пізніше коли вже його добре знаєш запитатися,або просто поговорити на цю тему Котуся), |
| |
| | |
| Blacky |
Дата: Вівторок, 23.09.2008, 20:07 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
Група: Постійні відвідувачі
Рейтинг: 4 [0%]
це захворювання глобального масштабу , надіюсь всі займаються сексом з "Презирвативами"!?!?!!?..... |
| |
| |
|
| Copyright MyCorp © 2009 |
 |
|