| _F@NTOM2_ |
| fantom2 |
Дата: Неділя, 24.02.2008, 15:17 | Повідомлення # 1 |
Головний адміністратор
Генерал армії України
Група: АДМІНІСТРАТОР
Статус: Online |
fantom2 B) Ну почнемо: що не напишу тут пізніше додам! Ой!!! приїхали незнаю з чого почати))))))Як мене звати напевно знають всі, а хто не знає кажу: "Коля"! Найбільшими моїми недоліками і перевагами є казти те що думаю, (ну в розумних межах)казати правду коли це може зробити людям боляче....ненавиджу робити зло навіть якщо мені його перед тим зробили...хоча інколи так хочу помститися..але ні терплю..за мене це зробить Той хто нас і все створив! Люблю життя - ну просто безмежно....все що нас оточує... це просто все краса...яку не можна описати... Люблю футбол..здається навіть коли помру то встану з труни і піду грати...)))))....плавання, подорожі, гори, ліси і все-все хороше ....а його залишається все менше і менше. Люблю всіх вас)))Дуже сильно незабувайте це...... ну іще багато чого питайте буду старатися відповідати....може щось забув то потім напишу..)! Не просто слова....а життя в них є: Людина є егоїстична ... Це не має значення – люби її. Якщо ти робитимеш добро, ти будеш звинувачений в егоїстичних намірах. Це не має значення – роби добро. Якщо ти будеш здійснювати свої мрії, ти знайдеш фальшивих друзів і справжніх ворогів. Це не має значення – здійснюй їх. Добро, яке ти робиш, буде забуте завтра. Це не має значення – роби добро. Чесність і щирість зроблять тебе вразливим. Це не має значення – будь чесним і щирим. Усе, що ти будував роками, може бути зруйноване за одну секунду. Це не має значення – будуй. Якщо ти будеш допомагати людям, вони відкинуть тебе, відкинуть це. Це не має значення – допомагай їм. Віддай світові все найкраще, і світ вдарить тебе. Це не має значення – віддай усе найкраще 29,09,08---забув сказати я дуже вредна людина))))....так що мати зімною справи недобре))))...бережіться дівчата..але як друг я думаю нормальний....а впринципі не мені судити)))).... 02,11,08 ---заглянув собі в інфо і думаю щоб то вписати до своїх недостатів і переваг ...а потім так подумав....та нічого))))...
|
| |
| | |
| v()l@nD |
Дата: Неділя, 26.10.2008, 17:30 | Повідомлення # 241 |
Сержант
Група: Постійні відвідувачі
Рейтинг: 2 [0%]
Статус: Offline |
fantom2, з Новим Роком ))) Як справи? як поживаєш? |
| |
| | |
| fantom2 |
Дата: Понеділок, 27.10.2008, 08:43 | Повідомлення # 242 |
Головний адміністратор
Генерал армії України
Ще раз дякую тебе також хз новим роком.Вчора мене спитали а що ти будеш казати коли буде справжній новий рік...а я відповів нічого)))...вже не буду казати з новим роком бо люди і так будуть знати що то новий рік а тепер незнають того я їм і нагадую...от цей новий рік 31 грудня стане старим..)))),...а буде інший новий))).... На рахунок справ то полегеньки рухаюсь...якзавжди невистачає часу і грошей.....живу нормально.... Купа думок крутиться в голові..от сиджу на роботі....і .....а толку...життя....прекрасне...а чому...ги-ги..пасимістичні думки....а ну киш від мене.....ой треба іти типупрацювати))))пишіть))
МІЙ РІДНИЙ САЙТ Наш сайт в контакті Я в контактi |
| |
| | |
| Анютік |
Дата: Вівторок, 28.10.2008, 16:02 | Повідомлення # 243 |
Сержант
Група: Користувачі
Рейтинг: 3 [0%]
Прівєт)))) ти прям ввесь в роботі)))
Повідомлення відредагував Анютік - Вівторок, 28.10.2008, 16:03 |
| |
| | |
| fantom2 |
Дата: Вівторок, 28.10.2008, 16:19 | Повідомлення # 244 |
Головний адміністратор
Генерал армії України
та ні втому то і прикол...що навіть на роботу часу нестає...вічно розриваюся...з усіма хочу побути...і вічно неможу((((так хотілосяб бути в клькох місцях одночісно(
| |
| | |
| Анютік |
Дата: Вівторок, 28.10.2008, 18:22 | Повідомлення # 245 |
Сержант
fantom2, Ой)))Це б усі хотіли)))Мені кожний день хочеться бути в декількох місьцях)))))Це спільне)) |
| |
| | |
| КрішнА |
Дата: Четвер, 30.10.2008, 22:09 | Повідомлення # 246 |
Генерал-майор
Група: АДМІНІСТРАТОРИ
|
а мені зазвичай хочецця побути в адному місці в адному екземплярі)а не палучаєцця)
воїни йдуть в бій за свій дім та за свої серця,ми переможемо або загинемо, навіки ми---бруннен-джі(с) |
| |
| | |
| fantom2 |
Дата: Субота, 01.11.2008, 20:51 | Повідомлення # 247 |
Головний адміністратор
Генерал армії України
Quote (Анютік) fantom2, Ой)))Це б усі хотіли)))Мені кожний день хочеться бути в декількох місьцях)))))Це спільне)) ну напевно точно не всі.... Quote (КрішнА) а мені зазвичай хочецця побути в адному місці в адному екземплярі)а не палучаєцця) Крішна...хоч пиши нормально...мене вже ті слова трошки харять....адному...адному)))))))))))))))))))
| |
| | |
| КрішнА |
Дата: Субота, 01.11.2008, 21:33 | Повідомлення # 248 |
Генерал-майор
|
Quote (КрішнА) Крішна...хоч пиши нормально...мене вже ті слова трошки харять....адному...адному))))))))))))))))))) шо ти якісь вибагливий став)))привидам що не всеодно як хто пише))
воїни йдуть в бій за свій дім та за свої серця,ми переможемо або загинемо, навіки ми---бруннен-джі(с) |
| |
| | |
| fantom2 |
Дата: Субота, 01.11.2008, 23:00 | Повідомлення # 249 |
Головний адміністратор
Генерал армії України
привидам може і так я до тебе полюдськи говорю....пиши нормально хоч в мене в темі..(нє ну приколи тоже можна...але в міру Діма.)
| |
| | |
| КрішнА |
Дата: Неділя, 02.11.2008, 10:06 | Повідомлення # 250 |
Генерал-майор
|
ну добре добре)) "ти успакоойся я те гаварю всьо нармальна будет,я сто раз так делал"(с) Наша Раша(Славік і Дімон -Краснодарские пацаны)
| |
| | |
| Анютік |
Дата: Неділя, 02.11.2008, 13:17 | Повідомлення # 251 |
Сержант
КрішнА, Прям точь в точь слова Славіка з Нашої раши |
| |
| | |
| fantom2 |
Дата: Вівторок, 04.11.2008, 15:01 | Повідомлення # 252 |
Головний адміністратор
Генерал армії України
Quote (КрішнА) ну добре добре)) "ти успакоойся я те гаварю всьо нармальна будет,я сто раз так делал"(с) Наша Раша(Славік і Дімон -Краснодарские пацаны) Quote (Анютік) КрішнА, Прям точь в точь слова Славіка з Нашої раши Жарти - жартами...тема взагалі то про мене..що нема що питати, чи писати про мене..ото я нецікава людтна..жесть!
| |
| | |
| Анютік |
Дата: Вівторок, 04.11.2008, 15:55 | Повідомлення # 253 |
Сержант
fantom2 Та добре добре більше не буду.Добре питаюсь тебе як в тебе справи ,що нового ,як житття? |
| |
| | |
| КрішнА |
Дата: П'ятниця, 07.11.2008, 20:50 | Повідомлення # 254 |
Генерал-майор
|
ну тагг шо ви завтро прийідете у Коломийко до бозі?)
| |
| | |
| p@hj-kibryk- |
Дата: Середа, 12.11.2008, 13:35 | Повідомлення # 255 |
Майор
Група: Друзі сайту
Рейтинг: 0 [0%]
Чувак напиши чи є щось в дома хавати бо то я коли приїду буду мабуть дуже голодний.... хи-хи...  Додано (12.11.2008, 13:32) --------------------------------------------- "Жарти - жартами...тема взагалі то про мене..що нема що питати, чи писати про мене..ото я нецікава людтна..жесть! " - цитата... нарахунок жратви то мені дуже цікаво.....  Додано (12.11.2008, 13:35) --------------------------------------------- fantom2, а взагалі - Колян тоє дуже цікавий чувак... кожен день щось нове дізнаюся, чи то може в мене помалу скліроз розвивається.... хи-хи.... |
| |
| | |
| fantom2 |
Дата: Середа, 12.11.2008, 13:37 | Повідомлення # 256 |
Головний адміністратор
Генерал армії України
Quote (p@hj-kibryk-) "Жарти - жартами...тема взагалі то про мене..що нема що питати, чи писати про мене..ото я нецікава людтна..жесть! " А що я неправду сказав???(ну може для когось))))...я що цікава людина....от ти немаєш що питати...знаєш чого ...бо все знаєш...))А ти де зара в львові?))) Quote (p@hj-kibryk-) нарахунок жратви то мені дуже цікаво..... Їсти є що непереживай))))))))))))))))))))))))))я ще зара до мамки...то точно буде)))
| |
| | |
| Анютік |
Дата: Неділя, 30.11.2008, 15:47 | Повідомлення # 257 |
Сержант
ПРивіт))Як поживаєш?Як життя молоде))))) fantom2, |
| |
| | |
| fantom2 |
Дата: Субота, 06.12.2008, 11:29 | Повідомлення # 258 |
Головний адміністратор
Генерал армії України
Привітик Анютік, та життя нормальок, як завжди прекрасне..а от чи молоде....хоча в мене воно завжди молоде)... Щось я вже ніде не шляюся.....не лажу бо бардюрах...і по деревах...приручили мене , чи то я сам приручився)))))))))))))))))))....чи просто зима настала а снігу нема і то ненормально..і холодно(...
| |
| | |
| Анютік |
Дата: Субота, 06.12.2008, 16:56 | Повідомлення # 259 |
Сержант
fantom2, А ясно)))А на рахунок снігу я думаю що ще не пізно ще вспіє випати і всіх потішити))))))))))))) |
| |
| | |
| fantom2 |
Дата: Середа, 24.12.2008, 15:24 | Повідомлення # 260 |
Головний адміністратор
Генерал армії України
І знову я!!!Такий веселий і енергійний...я живий...а ви думали я помер...недочекаєтесь.... Корочче так...багато що треба розказати....багато часу прошло....літали ми в луцьк......фотки можна подивитися на відповідному форумі....а свою одну дві я поставлю!!!!! Коронна поза))))))))))))))))))))
| |
| |
|
| Copyright MyCorp © 2009 |
 |
|