| _F@NTOM2_ |
| fantom2 |
Дата: Неділя, 24.02.2008, 15:17 | Повідомлення # 1 |
Головний адміністратор
Генерал армії України
Група: АДМІНІСТРАТОР
Статус: Offline |
fantom2 B) Ну почнемо: що не напишу тут пізніше додам! Ой!!! приїхали незнаю з чого почати))))))Як мене звати напевно знають всі, а хто не знає кажу: "Коля"! Найбільшими моїми недоліками і перевагами є казти те що думаю, (ну в розумних межах)казати правду коли це може зробити людям боляче....ненавиджу робити зло навіть якщо мені його перед тим зробили...хоча інколи так хочу помститися..але ні терплю..за мене це зробить Той хто нас і все створив! Люблю життя - ну просто безмежно....все що нас оточує... це просто все краса...яку не можна описати... Люблю футбол..здається навіть коли помру то встану з труни і піду грати...)))))....плавання, подорожі, гори, ліси і все-все хороше ....а його залишається все менше і менше. Люблю всіх вас)))Дуже сильно незабувайте це...... ну іще багато чого питайте буду старатися відповідати....може щось забув то потім напишу..)! Не просто слова....а життя в них є: Людина є егоїстична ... Це не має значення – люби її. Якщо ти робитимеш добро, ти будеш звинувачений в егоїстичних намірах. Це не має значення – роби добро. Якщо ти будеш здійснювати свої мрії, ти знайдеш фальшивих друзів і справжніх ворогів. Це не має значення – здійснюй їх. Добро, яке ти робиш, буде забуте завтра. Це не має значення – роби добро. Чесність і щирість зроблять тебе вразливим. Це не має значення – будь чесним і щирим. Усе, що ти будував роками, може бути зруйноване за одну секунду. Це не має значення – будуй. Якщо ти будеш допомагати людям, вони відкинуть тебе, відкинуть це. Це не має значення – допомагай їм. Віддай світові все найкраще, і світ вдарить тебе. Це не має значення – віддай усе найкраще 29,09,08---забув сказати я дуже вредна людина))))....так що мати зімною справи недобре))))...бережіться дівчата..але як друг я думаю нормальний....а впринципі не мені судити)))).... 02,11,08 ---заглянув собі в інфо і думаю щоб то вписати до своїх недостатів і переваг ...а потім так подумав....та нічого))))...
|
| |
| | |
| Котуся) |
Дата: Вівторок, 27.05.2008, 13:15 | Повідомлення # 61 |
жінка =_Х_=
Генерал-майор
Група: VIP-персони
|
fantom2, дада, це про мене)) (=_Х_=) |
| |
| | |
| Nymphetamine |
Дата: Середа, 04.06.2008, 14:18 | Повідомлення # 62 |
Генерал-майор
Група: АДМІНІСТРАТОРИ
|
Фантомчеггг...виправ мені в моєму інфо той абзацик про хлопця...а то в мене немає кнопки правки...
One day I wish You'll see you're not so beautiful within |
| |
| | |
| Котуся) |
Дата: Четвер, 05.06.2008, 02:32 | Повідомлення # 63 |
жінка =_Х_=
Генерал-майор
|
ну со я можу сказати...тут наш любимий Дракоша...))) ггг D_o_l_l, Quote (D_o_l_l) я тебе люблю!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! в цьому, я впевнена, ніхто навіть і не сумнівається))))
Повідомлення відредагував Котуся) - Четвер, 05.06.2008, 02:33 |
| |
| | |
| fantom2 |
Дата: Четвер, 05.06.2008, 02:53 | Повідомлення # 64 |
Головний адміністратор
Генерал армії України
Quote (Nymphetamine) Фантомчеггг...виправ мені в моєму інфо той абзацик про хлопця...а то в мене немає кнопки правки... вже зробив.... Quote (Котуся)) ну со я можу сказати...тут наш любимий Дракоша...))) .....ага і це все...і я вас всіх люблю!
МІЙ РІДНИЙ САЙТ Наш сайт в контакті Я в контактi |
| |
| | |
| Котуся) |
Дата: Четвер, 05.06.2008, 03:01 | Повідомлення # 65 |
жінка =_Х_=
Генерал-майор
|
ааа....чекай, то ше не всьо))) кароч ти дуже хороша людина))) дуже багато в чому помагаєш мені, нам, всім..))) ДяКуЮ тобі велике..) дуже рада що майже рік тому познайомилась з тобою в розмові))) гг))) шоб то зара було, якби цього не сталось....??? кароч ще хотіла сказати, що я вірю в те що в тебе з Олькою все буде просто пречудово і всетаки я стану дружкою, а пом може і хресною мамою..) ги ги ги..)))Додано (05.06.2008, 03:01) --------------------------------------------- иииимм..... а ще ти вроді змінився трошки за останній час....)))) тому ми мабуть маєш завдячувати дівчинці під ніком D_o_l_l, , що являється Жінка fantoma :-) ггг))) |
| |
| | |
| fantom2 |
Дата: Четвер, 05.06.2008, 03:03 | Повідомлення # 66 |
Головний адміністратор
Генерал армії України
Quote (Котуся)) я стану дружкою, а пом може і хресною мамою..)ги ги ги..))) ---прикольно..то маленьке звірятко загортає шоколад у фольгу))))))))))))))))) росто 3год..ночі вже
| |
| | |
| Котуся) |
Дата: Четвер, 05.06.2008, 03:08 | Повідомлення # 67 |
жінка =_Х_=
Генерал-майор
|
йди краще смаж відбивні і перестань думати про фольгу...)))) гг))) звірятко |
| |
| | |
| fantom2 |
Дата: Четвер, 05.06.2008, 04:35 | Повідомлення # 68 |
Головний адміністратор
Генерал армії України
Ага я вже посмажив..от що напишу своїй майбутній жінці........я ще готую непогано..але робитит о буду рідко))))),...От посмажили з Андрійком відбивні ..замутили салатик...зробили коктель..такий що як випили то думали що дихати вогнем будемо....короч..ми вже пожарили поїли і знову зголодніли..і знову хочемо їсти!!!!
| |
| | |
| Котуся) |
Дата: Четвер, 05.06.2008, 04:36 | Повідомлення # 69 |
жінка =_Х_=
Генерал-майор
|
алкаші ви...))) та ще й в 4 ранку!!!! я ше такого не бачила...))) |
| |
| | |
| fantom2 |
Дата: Четвер, 05.06.2008, 04:40 | Повідомлення # 70 |
Головний адміністратор
Генерал армії України
Quote (Котуся)) алкаші ви...))) ????????????????????????то ми????????????????
| |
| | |
| fantom2 |
Дата: Четвер, 05.06.2008, 15:30 | Повідомлення # 71 |
Головний адміністратор
Генерал армії України
Quote (Котуся)) иииимм..... а ще ти вроді змінився трошки за останній час....)))) тому ми мабуть маєш завдячувати дівчинці під ніком D_o_l_l, , що являється Жінка fantoma :-) ггг))) А от це мені не сподобалося((((((((((((((((.....я завжди відкритий і кажу правду...(((((....я не мінявся і ніколи НЕЗМІНЮСЯ ( в мене дієсловопишеться разом) до чого ти е сказала..ОТ не сподобалося мені це............Єдине вчому я змінився то покач казати слово ОТ...ну і шо)
| |
| | | | |
| fantom2 |
Дата: Субота, 07.06.2008, 21:33 | Повідомлення # 73 |
Головний адміністратор
Генерал армії України
Quote (Котуся)) ну кароч не буду тут писати про твої геройства з дівчатками.. а от зара ти прям чемний, паїнька став от що дівчина може з хлопцем зробити...))) ЧУДЕСА Причом тут дівчина ....і до чого ти це сказала ...Я Ольку люблю, і вона мене любить таким який я є...і нічого не міняла і не хоче міняти........і я ж не буду з дівчатаи вітатися коли з нею іду...ти бачила щоб я хоч раз таке робив коли з своєю дівчиною іду......і то приставати до всіх я завжди буду......)))
| |
| | |
| Котуся) |
Дата: Неділя, 08.06.2008, 00:57 | Повідомлення # 74 |
жінка =_Х_=
Генерал-майор
|
ясно Коля.. |
| |
| | |
| КрішнА |
Дата: Неділя, 08.06.2008, 19:16 | Повідомлення # 75 |
Генерал-майор
Група: АДМІНІСТРАТОРИ
|
Quote (fantom2) Ага я вже посмажив..от що напишу своїй майбутній жінці........я ще готую непогано..але робитит о буду рідко))))),...От посмажили з Андрійком відбивні ..замутили салатик...зробили коктель..такий що як випили то думали що дихати вогнем будемо....короч..ми вже пожарили поїли і знову зголодніли..і знову хочемо їсти!!!! живут же люди харашо))) фантомчегг пустимну в міні чат шо енто мені туда червоне світло включаюд))
воїни йдуть в бій за свій дім та за свої серця,ми переможемо або загинемо, навіки ми---бруннен-джі(с) |
| |
| | |
| The_Tooth_Fairy |
Дата: Понеділок, 09.06.2008, 10:46 | Повідомлення # 76 |
Сама_по_собі
Генерал-полковник
Група: Верховна Рада
|
Хм...дивлюся я на твій аватар) хі) і щось мені дуренькій не те здалося, мені показалося що там 2 дракоши дітей роблять, а то оказується 1 длакоша біжить)
*I lost my teddy bear, will u sleep with me?* |
| |
| | |
| fantom2 |
Дата: Понеділок, 09.06.2008, 16:08 | Повідомлення # 77 |
Головний адміністратор
Генерал армії України
Інка хто про шо думає))))))))))))... Доречі народ треба нам братство створити..нас тут дуже багато..то сила ,якщо чесно))))))))))))))))))))
| |
| | |
| The_Tooth_Fairy |
Дата: Вівторок, 10.06.2008, 13:08 | Повідомлення # 78 |
Сама_по_собі
Генерал-полковник
|
fantom2, Гггг, ну мені так показалося) А що за братство?
| |
| | |
| fantom2 |
Дата: Середа, 11.06.2008, 15:29 | Повідомлення # 79 |
Головний адміністратор
Генерал армії України
:D Ну так....один фільм подивився...АМЕРИКАНСЬКИЙ ПЕРІГ 6))))))))))))))))))))))))))))))))))))...просто такподумав...ми ж що гірші)))))
| |
| | |
| The_Tooth_Fairy |
Дата: Субота, 14.06.2008, 12:22 | Повідомлення # 80 |
Сама_по_собі
Генерал-полковник
|
fantom2, А я не дивилася)
| |
| | |
| fantom2 |
Дата: Неділя, 15.06.2008, 21:23 | Повідомлення # 81 |
Головний адміністратор
Генерал армії України
Ну прикольний фільм...але тут не про те)))))))))))))))).....я от думаю тут фото поставити бо за пару якихось місяців я помінявсі разів пять)))напевно
| |
| | |
| The_Tooth_Fairy |
Дата: Понеділок, 16.06.2008, 13:55 | Повідомлення # 82 |
Сама_по_собі
Генерал-полковник
|
fantom2, Ну... і де фото?
| |
| | |
| D_o_l_l |
Дата: Вівторок, 17.06.2008, 13:34 | Повідомлення # 83 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Рейтинг: 5 [0%]
постав фотки!!!!!!!!!!!!!!!! будь ласка
Мицька |
| |
| | |
| fantom2 |
Дата: Четвер, 19.06.2008, 12:55 | Повідомлення # 84 |
Головний адміністратор
Генерал армії України
:D От так ніхто про мене нічого не пише ..тільки флуд...і фото їм подавай....як знаєте..я про себе сам напишу... От раніше ...ну десь місяць тому....такий я був... Гуляли з Андрійком і З Катьою....я як завжди з своїм фірмовим приколом....два пальці і язик))))))..от вам і маєте Fantom2 А тут щось Андрійко х Катьою були надулися одне на одного...чи то тіки Андрій на Катю....і я їх хотів розвеселити ..поначіпав собі листочків і чуляв по стометровці....нє...було прикольно...народ просто втухав....деякі казали що супер..деякі що дурний...щей з якимись дівчатами познайомився....але так просто ....Пикол в томі що всім було смішно..а Андрію і Каті ні...(((((поганий з мене кловун)))))
| |
| | |
| Людина |
Дата: Четвер, 19.06.2008, 14:21 | Повідомлення # 85 |
Підполковник
Група: Почесна варта
|
Ти прикольний хлопець. Як я зрозуміла, ти такий же божевільний як і я. Із типу тих людей, шо вічно шукають собі пригод на свою п"яту точку))Добре було б з тобою подружити
нормальна людина з ненормальною психікою |
| |
| | |
| fantom2 |
Дата: Четвер, 19.06.2008, 15:30 | Повідомлення # 86 |
Головний адміністратор
Генерал армії України
Прикольно!!!!Я такий!!!А ще я дуже сильно люблю жити!!!Поважаю справжніх друзів, хоча в мене їх мало..але я готовий стати другом для всіх!!!!!думаю ми подружимся
| |
| | |
| Людина |
Дата: Четвер, 19.06.2008, 16:59 | Повідомлення # 87 |
Підполковник
|
COOL!!
| |
| | |
| D_o_l_l |
Дата: Четвер, 19.06.2008, 17:36 | Повідомлення # 88 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Рейтинг: 5 [0%]
ти смішний на фото! я тебе люблю
Мицька |
| |
| | |
| Людина |
Дата: Четвер, 19.06.2008, 19:47 | Повідомлення # 89 |
Підполковник
|
Привіт Фантоме!! Як у тебе справи?Доречі, я агітувала миколаївців у сітці, але на жаль вони надто ліниві щоб зайти сюди))вибачай що не вийшло.
| |
| | |
| Элуна |
Дата: Четвер, 19.06.2008, 21:44 | Повідомлення # 90 |
Генерал-лейтенант
Група: Друзі сайту
|
Привіт!!!!!Дуже скучила за тобою...Вибачай ,що так довго незаходила=))) |
| |
| |
|